Aktuális rendezvények

Aktuális rendezvényeink

2018. év tavasz-nyár

Minitréningek kiemelkedő tartalommal

Személyiségfejlesztő programsorozat, melyben a modulok egymásra épülnek, azonban külön-külön is építenek. A foglalkozások központi eleme: a tehetség, az önismeret és a mindfulness. E három témakör kombinációja teljesedik ki a rendezvények gyűrűjében. Elsősorban a munkahelyi elakadásokra, a karriertervezésre és -váltásra, az újrakezdésre, a vállalkozóvá válásra összpontosítunk, inspirálunk a tevékenységünk során.

 

Beauty & Soul tréning szépészeti szolgáltatóknak

Szépségiparban dolgozóknak szól a coachinggal egybekötött tréningprogram. Azoknak a szépészeti szolgáltatóknak fejlesztettem ki a programot, akik egyediséget szeretnének vinni a szolgáltatásukba, meg szeretnének újulni, viszont még nem tudják, hogyan kezdjenek hozzá és miben változtassanak. Olyan szolgáltatókat várunk a tréningre, akiknek fontos a vendégeik elégedettsége, akik tudják, hogy milyen jelentősége van a test és lélek egységének.

 

TEDD tábor

Komplex program azoknak, akiknek fontos a személyes fejlődésük és karrierváltáson gondolkodnak, vagy elégedetlenek jelenlegi helyzetükkel, esetleg munkahelyi problémákkal küzdenek.

Érdeklődni: