Aktuális rendezvények

Aktuális rendezvényeink

2020. év tavasz-nyár

Tréningek kiemelkedő tartalommal

Személyiségfejlesztő programsorozat, melyben az elemek egymásra is épülnek, és emellett önállóan egy-egy tréning is épít. A fókuszban: a tehetség, a motiváció, az önismeret és a mindfulness. E témakörök kombinációja teljesedik ki a rendezvények gyűrűjében. Elsősorban a munkahelyi elakadásokra, a karriertervezésre és -váltásra, az újrakezdésre, a vállalkozóvá válásra összpontosítunk. A Balaton parti programok remek inspirációt és ugródeszkát jelentenek, ha az új terveket szövögetsz, ha az álmaidat szeretnéd megvalósítani.

Ezek a tréningek igény esetén Budapesten is elérhetőek.

∞  ∞  ∞  ∞  ∞  ∞  ∞  ∞

Fuss össze magaddal! 

Sikeres akarsz lenni?

Meg akarod találni azt a munkát vagy vállalkozási ötletet, ami biztos és folyamatos jövedelemhez segít? Vagy egyszerűen csak kilépnél a megszokott keretek közül, hogy újratervezhess? Szeretnéd jól élni és megélni a számodra fontos pillanatokat?

Ha bármely kérdésre IGEN a válaszod, akkor a Fuss össze magaddal! címet viselő komplex programom Neked szól.

A változást elősegítő  egyszemélyes “kaland” coaching támogatással a Balaton partján, az Ezüstparton zajlik, 2 vagy 3 napon keresztül. További részletek ITT.  Kérd személyre szabott árajánlatomat ITT.

∞  ∞  ∞  ∞  ∞  ∞  ∞  ∞

Inspiráló balatoni tavasz

Biztos gondolkoztál már rajta, hogy mi mozgat meg. Mely tevékenység vagy már akár annak a gondolata, ami lázba hoz?

Mi lehet az, ami felpezsdít, és mosolyra húzódik a szád már attól is ha csak rá gondolsz?

Komplex program azoknak, akiknek fontos a személyes fejlődésük és karrierváltáson gondolkodnak, vagy elégedetlenek jelenlegi helyzetükkel, esetleg munkahelyi problémákkal küzdenek.

A változást elősegítő  egyszemélyes “kaland” coaching támogatással a Balaton partján, az Ezüstparton zajlik 2 napon keresztül. További részletek ITT.  Kérd személyre szabott árajánlatomat ITT.

Érdeklődni: