Beauty & Soul tréning

Beauty & Soul program a komplex szépségápolásért

 

Beauty & Soul program

Keresed, hogy miben lehetnél egyedi szépészeti szolgáltató? Ötletet szeretnél, hogy megkülönböztesd magad a versenytársaidtól?

Sok vendéged, stabil vendégköröd van? Jól megy az üzleted? Mégis azon töröd a fejed, hogyan tudnál megújulni?

Az az érzésed, hogy hiányzik valami a szolgáltatásodból? Valami, ami még színvonalasabbá tenné a munkád és elégedettebbé a vendégeidet? Mindezt anélkül, hogy vagyonokat költenél el a változtatásra?

Gondolkoztál már azon, hogy miként tudnál még színvonalasabb szolgáltatást nyújtani? Olyan komplex programot adni a vendégeidnek, melyet a konkurencia még nem fedezett fel?

Amennyiben bármelyik kérdésre igen a válaszod, akkor van egy nagyszerű ötletem a megoldásra!

A Beauty & Soul program eredményeként a testkezelést a lélekápolással koronázod meg. 

 

Hosszú évek óta foglalkozom kozmetikusok és kézápoló, műkörömépítő, valamint lábápoló szakemberek képzésével. Az oktatás keretében a piaci viszonyok között, a versenyszférában és a marketing tevékenység útvesztőjében támogatom az eligazodásukat. Folyamatosan tapasztalom, hogy a vendéget kizárólag bevételi forrásnak tekintik, így bár a fejére csillogó hajkoronát, a körmére gyönyörű körmöket, az arcára szép sminket, vagy feltöltött vonásokat varázsolnak, azonban a lelkével nem foglalkoznak. Az elégedettség megmarad a test szintjén.

Azonban ennél jóval többet adhatsz a vendégeidnek! Sokkal színvonalasabb szolgáltatóvá válhatsz, ha a jövőben nem csak a test, hanem a lélek megszépítését is szívügyednek tekinted.

Együtt, hozzád hasonló szépészeti szolgáltató szakemberekből (kozmetikusokkal, műkörmösökkel, fodrászokkal, sminkesekkel) álló csapattal egy különleges és egyedülálló workshop keretében kialakíthatjuk azt az új és egyben minőségi módszered, mely révén vendégeid nem csak testben szépülhetnek meg, hanem lélekben is feltöltődhetnek, amivel csak te ajándékozhatod meg őket.

Gyere el egy tréningemre, erre a különleges és egyedülálló workshopra, és olyan inspirációkat nyersz, olyan ötleteket kapsz, olyan eszköz- és módszertárat viszel el magaddal, mely eredményeképpen a vendégeid a kezelés végén nem csak testben, hanem lélekben is megújulnak. Azt adod nekik, amire mindannyian vágyunk: Fizikai megújulást és lelki feltöltődést egyben! Ez az élmény biztosan kitart a következő kezelésig, és az időigénye semmivel sem hosszabb, mint a kezeléseid már megszokott időtartama. Azonban a minőségben lesz különbség, hisz nem csak a vendég testével, hanem a lelkével is foglalkozol, anélkül, hogy lelki szemetesládának éreznéd magad.

Amennyiben felkeltette érdeklődésedet a Beauty & Soul programom, kérlek, az alábbi űrlap néhány kérdését válaszold meg nekünk. Ezzel hozzájárulsz ahhoz, hogy a Beauty & Soul programomat még inkább a Te szolgáltatásodra és személyiségedre alakítsuk. Az űrlap az alábbi linken érhető el: https://goo.gl/forms/j7q2F79ykIKrZwbB2

A Beauty & Soul programja két részből áll, melyek egymásra épülnek, azonban két eltérő időpontban zajlanak. Lehetőség van, csak a csoportos coachingon való részvételre is (külön egyeztetés alapján). A Beauty & Soul tréningprogram elemei:

  1. csoportos coaching (max. 4 fő), időtartama: 90 perc
  2. tréning, workshop (max. 12 fő), időtartama: 150 perc

Részletekről bővebb információ az alábbi elérhetőségeimen: