Minitréningek

Minitréningek

Tehetség – Önismeret – Mindfulness

 

A TEDD tábor iránti nagy érdeklődés fokozta lelkesedésünket és elhatároztuk, hogy több részletben, 2-3 órás mini tréningekben is megvalósítjuk a TEDD tábor komplex programját. Természetesen ezek az alkalmak nem adják teljes mértékben vissza a tábor hangulatát és a csapattámogatás erejét, viszont e rövid programunk által ennek megtapasztalására is lehetőségetek nyílik. Minőségében, tartalmában a minitréningek felépítése ugyanaz, így kipróbálhatsz több rendezvényelemet is a kínálatunkból

A TEDD tábor betűszó, ami a következő szavak kezdőbetűiből áll össze:

  1. Tehetség
  2. Elemzés
  3. Döntés
  4. Derű

Amellett, hogy minden egyes szónak jelentőséget tulajdonítunk, a használatukkal a változtatásra is buzdítunk. Amennyiben úgy érzed, hogy nem a “helyeden” vagy – TEDD meg!

A szavakhoz tettek is kapcsolódnak, ezekre a gondolatokra fűztük fel a minitréningek folyamatát, alakítottuk ki tartalmukat.

 

 

1. Ki vagyok ÉN?

Önismereti tréning két részletben, mely a nagyon egyszerűnek tűnő kérdés köré épül fel: Ki vagyok én?

A tréning időtartama: 3 óra/ alkalom

 

2. A jelenem a jövőm – Tudatos jelenlét technikái

A tréning időtartama: 3 óra/ alkalom

 

3. A melléfogás is erőforrás

A kérdés, mely a program kiindulópontját képezi: Vajon az elkövetett “hibák” hogyan válhatnak a sikerélmény forrásaivá? Tréning, mely eredményeképpen arra találhatod meg a választ, hogy hogyan kezeld azokat a gondolatokat és érzéseket, melyek egy-egy helyzetben nem a kívánt eredményt hozták számodra.

A tréning időtartama: 3 óra/ alkalom

Érdeklődni