Találd meg a csended! Színezd ki a lelked!

Fedezd fel az új őszi 1 illetve 2 napos programom!
Akár egyetlen nap is csodát tehet benned, hiszen felfedezzük azokat a gondolataidat, hiedelmeidet, melyek korlátoznak, elengedheted ezeket, és új, az álmaid megvalósulását, az életed kiszínezését segítő erőforrásokat találhatsz és terveket alkothatsz a támogatásommal.

A „Fuss össze magaddal!” programom részeként lehetőséget kínálok, hogy részt vegyél a „Találd meg a csended! Színezd ki a lelked!” című elcsendesedést és újratöltődést támogató wellbeing programomban.

 

Az esemény mottója Sarah Ivens mondása:

„Az ősz az az évszak, amikor a világ kicsit megnyugszik, és számba veszi, eleddig mit ért el. Változást hoz, de megnyugtatóan lassú átmenettel, nem kapkodó pánikban.”

 

Fedezd fel a támogatásommal az életed azon részleteit, melyek aztán segítenek jól megélni az ősz mélabús hangulatát! Színezd újra a lelked és találd meg a csended, mely által új nézőpontra is lelsz!

 

Jelentkezz most, hogy

  • gyönyörű helyen, a Balaton partján tölts 1 – 2 napot,
  • kikapcsolódj, lelassíts, elcsendesedj (mindfulness gyakorlatokkal, kreatív feladatokkal)
  • búcsút mondj a lehúzó gondolatoknak, a negatív spirálnak, mely esetleg jelenleg gúzsba köt,
  • új nézőpontot találj, másképp tekinthess az életedben zajló eseményekre,
  • felismerd a legfőbb hajtóerőidet, és megtaláld a kulcsot az elakadásodban (a motivációs térkép kitöltésével, kiértékelésével)
  • kiváló megoldásokra találj a jelenlegi problémás helyzetedben, megbirkózz félelmeiddel/hiedelmeiddel,
  • új ötletekre bukkanj a következő lépéseidhez akár a karrieredben, vagy a vállalkozásodban vagy akár a magánéletedben.

A „Találd meg a csended! Színezd ki a lelked!” egy különleges és egyben izgalmas, “önfelfedező” 1-2 napos program, mely aktív részvételt kíván, ellensúlyozásképpen pedig mindfullness gyakorlatokkal tarkított.

Valódi csendes őszi ÉNIDŐ a Balaton partján.

 

Jelentkezz most és kérj időpontot az elérhetőségeimen!

Bővebb információért, illetve kérdéseiddel keress bátran üzenetben is. Siess, mert mindjárt vége az ősznek! A program 2020. november 29-ig elérhető.

 

Helyszín: Balatonszéplak – Ezüstpart (Siófok)

A programcsomag ára: 48 000 Ft – tól (személyre szabott ajánlat alapján)
(Az ár a szállást és az étkezést nem tartalmazza. Mivel itt élek, jó szívvel tudok ajánlani szállást és étkezési lehetőséget)
Megjegyzés: Lehetőség van kiscsoportban (2-3 fő) is a program igénybevételére. Igény esetén, kérem, hogy üzenetben vagy az elérhetőségeimen érdeklődj.

További információ