A TEDD tábor foglalkozásairól néhány szóban

 • Tréningek

 • Idősáv: délelőtt és délután

  Leírás:  Az önismeret, az önbizalom és az önérvényesítés fejlesztése izgalmas, játékos, esetenként pedig elgondolkodtató feladatokon keresztül. A gyakorlatok eredményeként felismerheted a saját személyiséged eddig rejtve maradt területeit, egyre több és több kérdésedre találhatsz választ, inspirációkat szerezhetsz, majd a begyűjtött tapasztalatokat, élményeket felhasználhatod a karrierutad építésében, az esetleges elakadások kezelésében.


  Kísérőd: Sipos Évi

 • ``Támogató stílus`` prezentáció és workshop

 • Idősáv: 1. nap és 3. nap

  Leírás: „A stílusos, megfelelő öltözet olyan, mint egy jó coach: támogat minket a nap folyamán, erősít, magabiztossá tesz, tükrözi azt, kik is vagyunk valójában. Segít másoknak abban, hogy kevés szóból is megértsenek bennünket: éppen ezért nagyon fontos, hogy az öltözék, amit viselünk, azt az üzenetet közvetítse, amit át akarunk adni.

  A workshop alatt megnézzük, hogy személyre szabottan hogyan is kell felépíteni a „támogató ruhatárat” annak érdekében, hogy az öltözködés sose kényszer, sokkal inkább eszköz legyen a kezünkben.”

  Kísérőd: felkérés alatt

 • Kreatív technikák az önfejlesztésért a mindfulness jegyében

 • Idősáv: 1. nap és 2. nap

  Leírás: Ezek a programok egyéni munka és workshop keretein belül valósulnak meg, mely alkalmakkor lehetőséged lesz a komfortzónádból való kilépésre, arra, hogy olyan tevékenységeket végezz, melyeket a napi rutin mellett nem szoktál, valamint olyan érzéseket és gondolatokat „engedj meg” magadnak, melyeket egyébként elhessegetsz. Kifejezetten az önismeret elmélyítésére, a mindfulness hatékonyságának megtapasztalására alkalmazzuk a kreatív technikákat.

  Kísérőd: Sipos Évi

 • Body & mind típusú gerincgimnasztika

 • Idősáv: reggel és este

  Leírás: „Speciális torna, mely egy foglalkozás alkalmával a teljes test izomzatát átmozgatja, könnyen kivitelezhető funkcionális gyakorlatokkal, miközben felhasználja az ismert pilates, gerincgimnasztika és mélyizomtorna gyakorlatanyagát. Célja az alapvető izomformálás és teljesítőképesség növelése mellett, a testtudat javítása a gyakorlatok helyes testtartással történő végrehajtásával, a központi rész, a medence helyes állásának megtartása a dinamikusabb mozdulatok során is, hiszen csak egy erős, gyors és dinamikus izom képes arra, hogy végrehajtsa az általunk elképzelt mozdulatot úgy, ahogyan azt valóban szeretnénk. A torna közben különös hangsúlyt kapnak a nyújtó- lazító és légző gyakorlatok is.”

  Kísérőd: felkérés alatt

A programváltozás jogát fenntartjuk.

Mentés