Aktuális rendezvények

Aktuális rendezvényeink

2021. év tavasz-nyár

Tréningek kiemelkedő tartalommal

Személyiségfejlesztő programsorozat, melyben az elemek egymásra is épülnek, és emellett önállóan egy-egy tréning is épít. A fókuszban: a tehetség, a motiváció, az önismeret és a mindfulness. E témakörök kombinációja teljesedik ki a rendezvények gyűrűjében. Elsősorban a munkahelyi elakadásokra, a karriertervezésre és -váltásra, az újrakezdésre, a vállalkozóvá válásra összpontosítunk. A Balaton parti programok remek inspirációt és ugródeszkát jelentenek, ha az új terveket szövögetsz, ha az álmaidat szeretnéd megvalósítani.

Ezek a tréningek igény esetén Budapesten is elérhetőek.

∞  ∞  ∞  ∞  ∞  ∞  ∞  ∞

Fuss össze magaddal! 

Jól akarod érezni magad a bőrödben? Fel akarod számolni magadban az utóbbi hónapok bizonytalanságát? Szeretnéd jól élni és megélni a számodra fontos pillanatokat?

Meg akarod találni azt a munkát vagy vállalkozási ötletet, ami biztos és folyamatos jövedelemhez segít? Vagy egyszerűen csak kilépnél a megszokott keretek közül, hogy újratervezhess? 

Ha bármely kérdésre IGEN a válaszod, akkor a Fuss össze magaddal! címet viselő komplex programom kifejezetten Neked szól.

A változást elősegítő  egyszemélyes coaching”kaland” támogatásommal a Balaton partján (Siófok – Ezüstparton) zajlik, 2 vagy 3 napon keresztül. További részletek ITT.  Kérd személyre szabott árajánlatomat ITT.

∞  ∞  ∞  ∞  ∞  ∞  ∞  ∞

Inspiráló balatoni tavasz

Biztos gondolkoztál már rajta, hogy mi mozgat meg. Mely tevékenység az – vagy akár csak annak gondolata -, ami lázba hoz?

Mi lehet az, ami felpezsdít, és mosolyra húzódik a szád már attól is, ha csak eszedbe jut?

Komplex fejlesztő program azoknak, akiknek fontos a személyes fejlődésük és/vagy karrierváltáson gondolkodnak, vagy egyszerűen “csak” elégedetlenek jelenlegi helyzetükkel, esetleg munkahelyi problémákkal küzdenek.

A pozitív változást elősegítő  egyszemélyes coaching”kaland” a támogatásom mellett a Balaton partján (Siófok Ezüstparton) zajlik legalább 2 napon keresztül. Több napra is szívesen kínálok programjavaslatot, kérd személyre szabott árajánlatomat ITT. További részletek ITT.

Érdeklődni: