Régi gondolat

Régi gondolat

Régi gondolat

Régi gondolat, ami ma valóság. Meglepődtem, mikor ma ráakadtam egy papírdarabra, melyre 7 évvel ezelőtt rögzítettem az akkoriban engem foglalkoztató gondolatokat.

Szelektáltam a lakásban, és egy kék mappát találtam néhány papírral. Egy 2010-ben tartott tréning anyagát őriztem meg, de azóta csak most került újra a kezembe és most sem értem, hogy honnan került elő. A tanárságom alappilléreinek meghatározása volt a feladat, melynek a misszióm volt a témája.

Azon a késő őszi szakmai fejlesztésen a fő gondolat, ami a megoldásom középpontjában állt: a SIKER és a SZAKMAI FEJLŐDÉS. Régi gondolat

Sikerként akkoriban fogalmaztam meg, hogy a tanítványaim megállják a helyüket az iskolán kívül is, a munkaerőpiacon, „a való életben”, és azt gondolom, hogy visszatekintve az eddigi tanári pályafutásomra büszke lehetek sokukra. A visszajelzéseik és a hírnevük igazolja ezt számomra.

A szakmai fejlődésemet pedig mindig is fontosnak tartottam. Úgy rémlett, hogy csak 2-3 éve fogant meg a PhD tanulmányok gondolata … viszont most rá kellett döbbennem, hogy bizony ez már egy ennél jóval régebbi elképzelésem volt. Az idő erre most érett meg, az életemben most jelentek meg olyan helyzetek és emberek, melyek támogatása elindította a terv megvalósítását a nyáron. A választott TEHETSÉG témám remekül ötvözi a közgazdász, a tanár és a coach hivatásomból adódó gondolataimat, ötleteimet, feladataimat és rendszeremet. És már akkoriban jelen volt ez is az életemben. Vajon, amit ma leírok az is valóra válik?

A válasz: igen. Hisz ezeket az álmokat én váltom valóra.

Nincsenek még hozzászólások

Hozzászólás írása