Nem látod a fától az erdőt?

Nem látod a fától az erdőt?

Teendők a saját „erdő” meglelésére

Úgy érzed, hogy az életed olyan, mint egy buborék, mely bármikor kipukkanhat és akkor összeomlik körülötted minden? Azt gondoltad, még néhány hete, hogy minden jól alakul, aztán mégsem? Sokasodnak a problémák és nem látod a kiutat? Úgy érzed, hogy fejre kell állítanod mindent ahhoz, hogy megtaláld a megoldást?

Sok emberrel találkozom, sokakkal beszélgetek. Szinte napi téma ez a problémarengeteg, melynek a megoldásán „dolgoznak”. Elkeseredettek. Türelmetlenek. Fáradtak. Csak sorolják és sorolják a problémákat. A megoldás megtalálására már nem marad energiájuk. Aztán a környezetükből valaki előáll egy ötlettel, azonban az ismerős megoldási javaslatát félresodorják egy azonnali, csípőből odavágott magyarázattal, hogy az úgy miért nem kivitelezhető, és visszatérnek újra a panaszaik felsorakoztatásához. Keresik az okokat, hogy miért kerültek ebbe a helyzetbe.

Bennem felmerül a kérdés: Nem látod a fától az erdőtElőfordulhat, hogy annyira csak a problémára koncentrálsz, hogy nem találod a kiutat? Esetleg csak nem látod a fától az erdőt?

Ne azon az egyetlen „fán” agyalj! Valóban az a legfontosabb kérdés, hogy hogyan szabadulhatsz meg tőle? Az lenne a megoldás, hogy egy fa miatt kivágod a teljes erdőt és újratelepíted az egészet?

Szóval, ha nem látod a fától az erdőt, akkor tegyél oldalra egy kis lépést … egy apró mozdulat csupán, mindössze ezen múlik, hogy meglásd a saját megoldásodat.

Úgy érzed, hogy egyedül nehéz ezt a lépést megtenni vagy nem tudod, hogy merre indulj el? Szívesen támogatlak egy coaching ülés keretében, és ez az első alkalom ingyenes. Nem kerül semmibe, viszont megtehetsz egy apró lépést a megoldás felé. Hiszen „minden lépés értékes.”

Az első ülést követően, ha úgy érzed, hogy néhány újabb találkozás még inkább segítené a helyzeted rendezését, akkor sem kell vagyonokat költened. Hat alkalom legfeljebb. Néhány perc Rólad és Érted. Ez az idő, amit a megoldásod megtalálására fordítunk. A belső békéd, a lelki egyensúlyod megérdemli, hogy foglalkozz vele.

Időpont egyeztetése az ismert elérhetőségeimen keresztül:

Nincsenek még hozzászólások

Hozzászólás írása