Kulcs

Kulcs

Kulcs a világ(om)hoz

Az én kulcsom … akkor és ott kellett lennem ahhoz, hogy ezt a fotót elkészítsem …nem én figyeltem fel rá, hanem a csoport- és szobatársam, akivel a statisztika elméleti kurzus végén róttuk a sötétben a kivilágított soproni utcácskákat. Ő figyelt fel rá: „Te figyelj, az ott a te kulcsod! 1977. Akkor születtél nem?” És igen. Jelnek vettem.

Jelnek arra, hogy jó helyen vagyok, hogy ott kell lennem. Bár még számos kérdés van előttem, viszont úgy éreztem, hogy ez a kulcs valóban kulcs.

Kapukat nyit: a szakmai munkámban, a magánéletemben. Az új megoldások felé vezet.

Ahhoz, hogy a zárban olajozottan forogjon, szükségesek azok az erősségeim, melyeket már én is felismertem, valamint számos alkalommal visszaigazolást is kaptam rájuk. Rendre: dinamizmus, pozitív hozzáállás, jókedv, kitartás. Számomra ezek fontosak. Számomra ezek értékek. Értékesek, mert erejükkel és támogatásukkal hagyom el újra és újra a komfortzónámat, fedezem fel a saját világomat, találom meg azt a rendszert, mely igazán siposévis. Ezt szeretem, tetszik. Úton vagyok, sok-sok új lehetőséggel, és néhány elém gördülő akadállyal … de úton vagyok.

A saját utamat járom. Klassz érzés.

Lámpás a kulcs mellé

Velem tartasz a te utadon a saját kulcsodat és rendszeredet megtalálni? A megoldás van a középpontban, a kulcs pedig a te kezedben. Én pedig a lámpás leszek a szürkületben.

Bővebb információ és időpont egyeztetés: http://letscoach.hu/hol-es-hogyan-ersz-el/

 

 

Nincsenek még hozzászólások

Hozzászólás írása